20 نکته در خصوص افزایش امنیت در سایت های وردپرسی

برقراری امنیت در سایت‌های وردپرسی

برقراری امنیت در سایت‌های وردپرسی بسیار مهم است زیرا این سیستم مدیریت محتوا به دلیل محبوبیت بالای خود هدف اصلی حملات سایبری می‌باشد.

برای افزایش امنیت سایت وردپرسی خود می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

  1. به‌روز نگه‌داشتن وردپرس، پلاگین‌ها و تم‌ها: همیشه نسخه‌ی به‌روز را نصب کنید تا از آخرین به‌روزرسانی‌های امنیتی بهره‌مند شوید.
  2. استفاده از رمز عبور قوی و تغییر نام کاربری پیش‌فرض: رمز عبور باید پیچیده و شامل حروف بزرگ، کوچک، اعداد و نمادها باشد. همچنین از نام کاربری پیش‌فرض “admin” استفاده نکنید.
  3. محدود کردن تعداد تلاش‌های ورود ناموفق: با استفاده از پلاگین‌هایی مانند “Limit Login Attempts” می‌توانید تعداد تلاش‌های ورود ناموفق را محدود کنید تا از حملات بروت فورس جلوگیری شود.
  4. نصب افزونه‌های امنیتی: افزونه‌هایی مانند “Wordfence Security” و “Sucuri Security” به شما کمک می‌کنند تا سایت خود را اسکن کرده و از حملات مختلف جلوگیری کنید.
  5. استفاده از SSL: با نصب گواهی SSL (Secure Sockets Layer)، ارتباط بین کاربران و سایت شما رمزگذاری می‌شود و اطلاعات حساس محافظت می‌شود.
  6. پشتیبان‌گیری منظم: با استفاده از افزونه‌های پشتیبان‌گیری مانند “UpdraftPlus” به‌طور منظم از سایت خود بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل بتوانید سایت را بازگردانید.
  7. محدود کردن دسترسی به فایل‌های حساس: دسترسی به فایل‌هایی مانند wp-config.php و .htaccess را محدود کنید تا از دسترسی غیرمجاز جلوگیری شود.
  8. تغییر پیشوند جداول دیتابیس: پیشوند پیش‌فرض جداول وردپرس “wp_” است. تغییر این پیشوند می‌تواند حملات SQL Injection را دشوارتر کند.
  9. غیرفعال کردن ویرایش فایل از داشبورد وردپرس: با افزودن کد define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); به فایل wp-config.php می‌توانید ویرایش فایل‌ها از طریق داشبورد را غیرفعال کنید.
  10. محدود کردن دسترسی به پوشه‌های خاص: تنظیمات دسترسی فایل‌ها و پوشه‌ها را به‌گونه‌ای تنظیم کنید که فقط کاربران مجاز بتوانند به آن‌ها دسترسی داشته باشند. این کار را می‌توان از طریق .htaccess انجام داد.
  11. پیکربندی فایل .htaccess برای امنیت بیشتر: با افزودن قوانین خاص به فایل .htaccess می‌توانید جلوی حملات مختلف مانند XSS و Hotlinking را بگیرید.
  12. استفاده از سرورهای امن: از هاستینگ‌های معتبر و امن استفاده کنید که تدابیر امنیتی مناسبی را به کار می‌گیرند.
  13. مانیتورینگ سایت: به‌صورت منظم سایت خود را برای شناسایی نقاط ضعف و فعالیت‌های مشکوک مانیتور کنید.
  14. استفاده از فایروال: به منظور تامین امنیت در سایت های وردپرسی فایروال‌های وب اپلیکیشن (WAF) مانند “Cloudflare” یا “Sucuri” می‌توانند حملات مخرب را مسدود کنند.
  15. محدود کردن دسترسی به داشبورد وردپرس: می‌توانید با استفاده از پلاگین‌ها یا تنظیمات سرور دسترسی به wp-admin را فقط برای آی‌پی‌های خاصی محدود کنید.
  16. حذف تم‌ها و پلاگین‌های غیرفعال: تم‌ها و پلاگین‌های غیرفعال ممکن است حاوی آسیب‌پذیری‌هایی باشند که هکرها می‌توانند از آن‌ها سوءاستفاده کنند.
  17. غیرفعال کردن اجرای فایل‌های PHP در پوشه‌های خاص: با استفاده از .htaccess می‌توانید اجرای فایل‌های PHP را در پوشه‌هایی مانند /wp-content/uploads/ غیرفعال کنید.
  18. استفاده از روش‌های احراز هویت دو مرحله‌ای: افزونه‌هایی مانند “Google Authenticator” به شما کمک می‌کنند تا احراز هویت دو مرحله‌ای را برای ورود به سایت فعال کنید.
  19. محدود کردن اطلاعات خطاهای ورود: نمایش اطلاعات خطاهای دقیق می‌تواند به هکرها کمک کند. بهتر است این اطلاعات را محدود کنید.
  20. بررسی منظم لاگ‌های امنیتی: با بررسی منظم لاگ‌های امنیتی، می‌توانید فعالیت‌های مشکوک را شناسایی و از نفوذ جلوگیری کنید تا امنیت سایت های وردپرسی بیش از پیش تامین گردد.

با پیروی از این نکات، می‌توانید امنیت سایت وردپرسی خود را تا حد زیادی افزایش دهید و از حملات مختلف سایبری در امان بمانید.

نظری دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.